Het Concept

Gusto verkoopt een uitgebreide variëteit in koffie- en theeproducten.

Zo verkopen wij ongeveer 25 verschillende soorten koffie en meer dan 60 verschillende soorten losse thee, rooibos, kruiden en fruitmelanges. Daarnaast is er nog een aantal soorten voorverpakte thee van onder andere de merken Revolution, Bradley’s en Mr. Jones en onder ons eigen label een T-Stick in diverse smaken.

Koffie
De koffie’s zijn er zowel voorverpakt als uit een koffiesilo en in diverse malingen of gewoon als boon verkrijgbaar.

Een nieuwkomer in ons koffie-assortiment is de Espresso-capsule die geschikt is voor nespresso-machines. Op dit moment hebben wij deze beschikbaar in 2 smaken.

Thee
De losse thee’s zijn bij ons te voelen en te ruiken in onze theetafel. Bijna alle varianten die wij aanbieden komen hier aan bod. Op de tv boven de theetafel kunt u extra informatie vinden over de thee’s, zoals de oorsprong, de bereidingstemperatuur en ingrediënten.

Proeven?
Dat kan ook! Gusto geeft u de mogelijkheid om de koffie’s uit de silo’s en de losse thee’s eerst te proeven voordat u deze koopt.

Wat nog meer?
Naast koffie en thee bieden wij u ook een mooie collectie uitstekende chocolade aan van de merken Rausch, Vanini en Bovetti!

Daarnaast hebben wij nog een collectie glazen, en apparatuur zoals melkopschuimers, waterkokers en espresso-apparaten van de merken Jura, Graef en Melitta. Ook bieden wij diverse cadeaupakketten en cadeauartikelen aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webshop – Overzicht webshops – aanmelden reclame en extra bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *