Over Gusto

Gusto is dé koffie- en theespeciaalzaak in Gorinchem waar je terecht kunt voor de lekkerste koffie, thee en chocolade. Maar ook voor cadeaus, servies, apparatuur – koffiebonen machines van onder andere Jura en Nivona – en de bijbehorende onderhoudsmiddelen ben je hier aan het juiste adres.

Gusto heeft in april 2013 haar deuren geopend en is sindsdien steeds bezig met het verbeteren en uitbreiden van het aanbod. Ondertussen zijn we verhuisd naar een nog mooier pand, maar nog steeds in de leukste straat van Gorinchem: de Langendijk.

Met een vast assortiment van 11 soorten espressobonen, 10 origine-koffies en 2 soorten caffeïne-vrije koffie – die allemaal naar wens gemalen kunnen worden – is er voor elk wat wils. Naast koffiebonen heeft Gusto verschillende varianten gearomatiseerde koffie, voor een filterkoffie die nét even anders is.

Uiteraard is de theedrinker niet vergeten met rond de 100 soorten losse thee, rooibos, kruiden en fruitmelanges. Liever het gemak van een theezakje of thee-stick? Geen probleem!

Met een wisselend assortiment bonbons en chocolade is er altijd wat lekkers te vinden om bij de koffie of thee te serveren of cadeau te geven.

Gusto - Langendijk 42 Gorinchem
Langendijk 42, Gusto!

Bij ons kun je 6 dagen per week terecht in de winkel aan de Langendijk 42 in Gorinchem, en 24 uur per dag in onze webshop.

Kom een kijkje nemen in onze winkel of bezoek onze website.

Blijf op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!