Over Gusto

Gusto is dé koffie- en theespeciaalzaak in Gorinchem waar je terecht kunt voor de lekkerste koffie, thee en chocolade. Maar ook voor cadeaus, servies, apparatuur – van onder andere Jura en Melitta – en de bijbehorende onderhoudsmiddelen ben je hier aan het juiste adres.
Tevens is het mogelijk om bij Gusto workshops en proeverijen te volgen. Denk hierbij aan een proeverij van koffie of thee, maar ook aan het volgen van een workshop om ijsthee te maken of je eigen koffiemelange.

Gusto heeft in april 2013 haar deuren geopend en is sindsdien steeds bezig met het verbeteren en uitbreiden van het aanbod.
Met een vast assortiment van 9 soorten espressobonen, 12 origine-koffies en 2 soorten caffeïne-vrije koffie – die allemaal naar wens gemalen kunnen worden – is er voor elk wat wils. Naast koffiebonen heeft Gusto espresso-capsules die geschikt zijn voor machines van het welbekende merk.

Uiteraard is de theedrinker niet vergeten met meer dan 50 soorten losse thee, rooibos, kruiden en fruitmelanges. Liever het gemak van een theezakje of thee-stick? Geen probleem!

Met een wisselend assortiment bonbons en chocolade is er altijd wat lekkers te vinden om bij de koffie of thee te serveren of cadeau te geven.

Langendijk 18, Gusto!
Langendijk 18, Gusto!

Bij ons kunt u 6 dagen per week terecht in de winkel aan de Langendijk 18 in Gorinchem, en 24 uur per dag in onze webshop.

Kom een kijkje nemen in onze winkel of bezoek onze website.

Het team van Gusto Gorinchem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *