Jura ENA8 / Kerstmarkt op de Langendijk

Eind september is tijdens het 20 jarig jubileum van Jura Nederland de nieuwe Jura ENA8 geintroduceerd.
Deze nieuwe compacte machine zit uiteraard weer vol met noviteiten.
De JURA Ena 8 maakt 8 koffiespecialiteiten, warme melkschuim en heet water voor een snel kopje thee

Nieuwe Vacuüm Clean zetgroep
Al in andere toestellen zeer succesvol toegepast is de Vacuüm Clean techniek. Hierdoor krijg je geen rest- of spoelwater in je kopje en drink je dus altijd pure koffie. Of je moet er melk aan toevoegen: de Ena 8 kan alle producten met 1 druk op de knop maken. One Touch Cappuccino dus. Ben je meer een espressodrinker: geniet dan van het volle aroma dat je krijgt van het Pulse Extraction systeem (P.E.P. ). Dit systeem remt de doorstroom van water bij het bereiden van ristretto of espresso (tot max. 80 ml) waardoor het langer de tijd krijgt om de magie te laten plaatsvinden met vers gemalen koffie.

Aroma+ GIII molen
De molen is een bekende, want al eerder werd de Z-serie (en nu ook de compactere reeks machines) uitgevoerd met de Aroma+ molen van de 3e generatie. Hierdoor ben je verzekerd van vers gemalen koffie voor ieder kopje, simpelweg omdat er in de molen geen ruimte is om reeds gemalen koffie achter te laten.

Kom snel een kijkje in de winkel nemen om deze machine in het echt te zien of bestel hem via de website.


Kerst op de Langendijk
It’s the most wonderful time of the year!!

In navolging op de geslaagde Schemermarkt eerder dit jaar, is er op vrijdag 14 december van 18:00 uur tot 23:00 uur kerstmarkt op de Langendijk.
Een straat vol kraampjes gevuld door ondernemers van de Langendijk en andere creatievelingen; dit keer volledig in kerstsfeer.

Slenter door het leukste straatje van Gorinchem, neem een drankje, scoor iets lekkers te eten en laat je verrassen door wat de Langendijk je allemaal te bieden heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *